vibratoare de femei

Vibratoare de femei

Vibratoare de femei

Titlul si continutul acestei pagini sunt intentionat scrise gresit, pentru ca ne dorim ca site-ul sa fie indexat dupa cat mai multe cuvinte cheie si cel de mai sus este unul dintre cele mai cautate pe google.

Vibratoare de femei

Vibratoarele pentru femei sunt folosite inca din antichitate, cand insasi regina Cleopatrase bucura de placerile oferite de aceste produse care astazi ar trebui folosite de orice femeie sau cuplu. Pe atunci ele vibrau cu ajutorul albinelor. Stiai?

vibratoare de femei
vibratoare de femei

Tipuri de vibratoare pentru femei

In cazul in care nu ai avut curajul sa folosesti asa ceva si nici nu ai depasit pragul psihologic si sa intri intr-un sexshop, iti precizam in continuare cateva tipuri.

  • vibratoare pentru masaj (se utilizeaza la suprafata, masand in special zona intima)
  • vibratoare pentru clitoris, fiind sub diferite forme ele stimuleaza clisorisul, iar alaturi de gelul pentru zona intima potrivit poti ajunge la un orgasm cum nu ai mai avut niciodata.
  • vibratoare pentru punctul G, probabil stii deja ca punctul G al femeii se afla in interiorul vaginului si nu la exterior. Asadar acest tip de vibrator pe langa placerea oferita in timpul penetrarii iti stimuleaza intes si punctul G, lucru care iti va cauza un orgasm continuu si cum nu ai mai experimentat niciodata.
  • vibratoare 3 in 1, din mai multe puncte de vedere sunt cele mai apreciate vibratoare. Stimuleaza simultan clitorisul si punctul G si iti ofera vibratii in timpul penetrarii.
  • vibratoare pentru sfarcuri
  • vibratoare cu aer cald

Sex shop Online 4fantasy.ro

Fiecare produs pe site-ul nostru are caracteristici unice si descrieri care sa-ti ofere suficiente informatii, astfel incat decizia pe care o vei lua in privinta produsului achizitionat sa fie una cea mai potrivita.

Daca ti-ai ales vibratorul potrivit, atunci ar trebui sa te gandesti si la o lenjerie sexy.

Descopera cele mai sexy si erotice lenjerii pentru femei chiar aici.

Leave a Comment

Shopping Cart
Scroll to Top