4fantasy.ro jucarii erotice sexuale

Da ce, eu nu mai sunt suficient de bun? jucarii sexuale?

Tu ai vrea sa incerci jucarii sexuale dar el nu vrea?

Probabil ca si tie ti-a spus, la fel cum am mai auzit si la alte cupluri, urmatoarele cuvinte.

„Da ce, eu nu mai sunt suficient de bun?”

Nu trebuie sa te superi pe el daca ti-a spus asta, probabil inca nu a avut parte de suficienta educatie sexuala si nici nu a ajuns inca la maturitatea sexuala care sa-i permita sa gandeasca faptul ca in timpul actului este foarte important ca ambii parteneri sa ajunga la orgasm.

Suna cam dur si poate crezi ca vreau sa iti jignesc partenerul, daca asa o percepi te rog sa ma scuzi, dar daca realizezi ca am dreptate iti recomand sa citesti in continuare articolul.

Am intalnit cupluri pentru care sexul era un subiect tabu, care cand discutam despre asta cu alti oameni fie plecau, fie nu spuneau nimic, fie spuneau ce am scris in titlu…

Jucarii sexuale

Multe dintre ele dupa discutii pe aceasta tema au ajuns sa foloseasca jucariile in cuplu, pentru ca au inteles cat de importanta este diversificarea si au inteles ca femeia poate avea orgasm neintrerupt si de mai multe tipuri.

Stiai?

Nu ai idee ce poti face de exemplu in 2, cu un vibrator bullet la inceput, si apoi cu unul mai complex…

Daca tu, tu cea care citesti acum articolul asta ti-ai simti stimulat clitorisul si punctul G in acelasi timp cum crezi ca te vei simti?

Inainte sa-ti imaginezi trebuie sa-l faci sa isi doreasca si el.

Intreba-l ce fantezii are, intreaba-l „daca ai putea sa-mi faci orice, ce mi-ai face? Cum ai vrea sa fie?” si tot felul de intrebari cu tema erotica si apoi spune-i si tu ca ti-ai dori, ca ai vrea, ca ai vrea sa vezi cum e…

Autosugestia de cele mai multe ori functioneaza.

Mai multe articole interesante despre viata de cuplu si probleme si situatii care pot aparea gasesti aici.

Leave a Comment

Shopping Cart
Scroll to Top